Logo Albacar Martinez Economistes Assessorors fiscaIs

Calendari de festes nacionals, autonòmiques i locals per a l’any 2014

Catalunya tindrà l’any proper una festa recuperable, és a dir, que els treballadors hauran de retornar a les seves empreses. Els sindicats, les patronals i la Generalitat han acordat que es permeti triar entre la del 6 de gener (reis), 21 d’abril (dilluns de Pasqua), 24 de juny (Sant Joan) i el 26 de desembre (Sant Esteve).

La comunitat autònoma no recorria al comodí de la festa recuperable en el calendari laboral des dels anys 2007 i 2006, quan es van declarar festius a retornar el 6 de gener i el 24 de juny, respectivament. Aquesta possibilitat legal s’utilitza per encaixar els quatre festius autonòmics en el calendari general, en el qual hi ha vuit de caràcter estatal per tota Espanya. Si aquestes festes cauen en diumenge, les autonomies disposen de més marge per situar les seves.

A les 8 festes estatals i les quatre autonòmiques, cal afegir dues de caràcter local fins a un màxim global de 14. En el 2014 seran festius no recuperables a Catalunya els dies 1 de gener (Any Nou), 18 d’abril (Divendres Sant), 1 de maig (Festa del Treball), 15 d’agost (l’Assumpició), 11 de setembre (Diada), 1 de novembre (Tots els Sants), 6 de desembre (Dia de la Constitució), 8 de desembre (la Inmaculada) i 25 de desembre (Nadal).

Malgrat els intents duts a terme en anys passats per racionalitzar el calendari laboral traslladant alguns festius estatals que cauen al mig de la setmana al divendres o al dilluns, en el 2014 es mantindran invariables. A Catalunya es produiran els ponts del 24 de juny (dimarts) i l’11 de setembre (dijous).

DIES FESTIUS LOCALS

En aquest enllaç podeu consultar els llistat de dies festius locals de les poblacions catalanes distribuïdes per comarques.

Festes Locals

Aquí tenia un mostra de les poblaciones dels nostes clients.

Camarles, 9 de juny i 25 de juliol

Falset, 9 de juny i 18 d’agost

Roquetes, 14 d’abril i 7 de juliol

Jesús, 9 de juny i 4 d’octubre

Móra la Nova, 4 d’agost i 24 d’octubre

Tarragona, 19 d’agost i 23 de setembre

Tortosa, 9 de juny i 8 de setembre

 

 

 

Comparteix:
[Facebook] [LinkedIn] [Twitter] [Email]

Temps de lectura aproximat 1:18 minuts

Sense comentaris fet »

Comentaris RSS

Posa el teu comentari