Logo Albacar Martinez Economistes Assessorors fiscaIs

A partir de 2014, totes les declaracions per Internet

A partir de 2014, hisenda vol que es presentin totes les declaracions tributàries per Internet: Hisenda veta les declaracions fetes a mà dels autònoms.

Hisenda posa en marxa el PIN 24 Hores, una eina per facilitar les declaracions per internet

L’Agència Tributària és reconeguda a l’exterior pels seus avançats sistemes informàtics, que permeten que la majoria de gestions es puguin fer a través d’internet. No obstant això, encara un notable grup d’irreductibles empresaris i assalariats opta per omplir les declaracions i autoliquidacions a mà. Una cosa que té els dies comptats.

L’Agència Tributària publicarà en breu una ordre per la qual s’estableix el batejat com Pin 24 Hores, una nova eina per facilitar la gestió dels impostos a través d’internet. No obstant això, la posada en marxa del PIN 24 Hores també suposarà la prohibició expressa per als autònoms de presentar a mà les declaracions tributàries. Els assalariats, de moment, poden continuar utilitzant el llapis.

Les últimes dades d’Hisenda mostren que 230.000 dels 2,5 milions d’autònoms i petites empreses emplenen els formularis fiscals a mà. En 2014, es limitarà aquesta possibilitat a alguns pocs impostos i, partir de 2015, es prohibirà definitivament.

El nou sistema Pin 24 Hores permetrà que els autònoms accedeixin a la seu electrònica i obtinguin un codi amb el qual podran realitzar qualsevol gestió tributària. El pin estarà actiu durant 24 hores.

Albacar Riba Assessoraments

Comparteix:
[Facebook] [LinkedIn] [Twitter] [Email]

Temps de lectura aproximat 0:56 minuts

Sense comentaris fet »

Comentaris RSS

Posa el teu comentari